Skip to content


50 år er da ingen alder

Godt nok er der andre ting der fylder mere – rent substantielt, om ikke mængdemæssigt – i nyhedsspalterne disse dage, men Michael Jackson’s død i en alder af 50 år skal alligevel lige have et par ord med på vejen.

For naturligvis er det tragisk når en person død i den relativt unge alder af 50. På den anden side kan man naturligvis pege på en lang række faktorer der absolut ikke har haft livsforlængende effekt for Jackson. Alt dette vil man kunne læse meget mere (alt for meget mere) om i diverse medier de kommende dage.

Jeg vil i stedet hellere lave en kobling til en anden hændelse fra samme dag, nemlig den 50-årige cykelrytter Jeannie Longos franske mesterskab i enkeltstart. Det er angiveligt hendes 56. franske mesterskab sammenlagt. Lance Armstrong har angiveligt kaldt Longos præstation inspirerende, hvad jeg kun kan give ham fuldstændig ret i.

Sammenfaldet af de to begivenheder kunne være den perfekte katalysator for et nøjere kig på, hvordan man selv lever livet – eller om livet bare passerer revy.

Posted in Ikke kategoriseret.


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.