Skip to content


Om

Danmark i starten af det 21. århundrede. Danmark og danskerne er i det store hele besat af ligegyldighed og selvfedhed. I det store hele… men der findes dog en lille enklave, i den nordlige del af cyberspace, der stædigt modstår denne invasion. Bevæbnet med trylledrikk…. ups – forkert intro…

Danmark i det 21. århundrede er blevet et samfund af nondividualister, hvis fornemste opgave er at banke sig for brystet og udstøde guturale brøl om individets frihed og den enkeltes ansvar – frihed til at lade stå til og ansvar for egen opstigning til samfundets top af sort-arbejdende, stressede besserwissere.

Danmark i det 21. århundrede er blevet et samfund gennemsyret af social bevidstløshed – alt hvad der vedrører den sociale sfære bliver effektivt indkapslet af det offentlige, og der bliver det… og bliver lige så effektivt afmålt efter nøje fastsatte formler, formler der baseres på økonomiske beregninger og politisk-ideologisk forgodtbefinden… men aldrig, aldrig ud fra individuelle skøn om behov, endsige (og slå endelig 7 kors) forsøg på at hjælpe den enkelte på fode og sætte denne enkelte i stand til at udvikle sit eget liv.

Nej, under stadig striksere regel-tyrannier baserer det 21. århundredes almisser sig på stok og tvang, på gør-som-vi-siger, indordn dig eller du kan få lov at sulte – i bedste socialdemokratiske tradition naturligvis med absolut lige ret for alle til underkastelse.

Det er i dette landskab af mismod og afmagt, at råbet “Livet tilbage til menneskene” nødvendigvis må gjalde, at sværdet må trækkes af skeden såvel som pennen frigøres fra hylsteret. Danske kvinder, danske mænd – af alle kulturer og observanser – grib livet og stjæl jeres tilværelse tilbage fra de der har røvet den fra jer med løfter om frihed og udvikling – tomme løfter, brudte løfter, løgnagtige løfter.

Livet tilbage til menneskene – menneskene tilbage til livet!

 

 


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.