Skip to content


Run For Love

Som en lille opfølgning på gårsdagens mere personlige indlæg, er her en lille yderligere opfordring til at finde løbetøj og -sko frem og komme ud på veje og stier.

Søndag den 26. juli arrangerer Sparta, Dansk Atletik Forbund og World Outgames Run for Love, et større løbe-arrangement med start i Amager Strandpark, hvor man har muligheden for at prøve kræfter med såvel 5 og 10 kilometer som halv- og hel-maraton.

Løb for tolerance og seksuelle minoriteters rettigheder

Løb for tolerance og seksuelle minoriteters rettigheder

Arrangementet skal ses som en del af World Outgames 2009, og lægger sig som sådan tæt op ad dette arrangements målsætning:

an international event for the body, the mind, and the spirit. We celebrate the talents and contributions of homosexual, bi-sexual and transgender men and women from every corner of the globe.

Og som løbsarrangørerne skriver på deres hjemmeside

Med sin deltagelse får man ikke bare oplevelsen af at være med i det største internationale felt til et motionsløb i Danmark nogensinde, man er også med til at sende et signal til hele verden om, at vi i Danmark hylder mangfoldighed og ønsker en verden, hvor alle mennesker skal have lov til og mulighed for at forelske sig i den, de har lyst til, uanset om det er en person af samme køn, religion eller kulturelbaggrund. ”Run for love” er et motionsløb, der hylder kærligheden.

Så skulle der sidde en enkelt sjæl eller to derude med et par kilo for meget og et ønske om både at gøre noget godt for sig selv og deltage i en manifestation af frisind og tolerance, så kom op af stolen og i gang. Selv uden en eneste træningskilometer på bagen, skulle det i skrivende stund sagtens kunne lade sig gøre at træne op til 5 kilometeren. Evt. ved at følge det program jeg anbefalede i gårsdagens indlæg. Og har du ikke lyst at deltage, så mød op og vis din holdning alligevel.

Og tænker du på at deltage, så send mig en mail – måske det var en ide med en humanistisk orienteret løbetrøje eller lignende 😉

Posted in Arrangementer.

Tagged with , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.