Skip to content


Svineærinde

Hvis nu ikke det lige var fordi Dansk Folkeparti faktisk har så enorm indflydelse på den politik der føres i dette land, ville det have været rendyrket underholdning at følge partiets folketingsmedlemmer og deres forsøg på at slå krølle på sig selv, for at forklare partiets politik uden at komme til at sige ting som tager sig alt for ubehageligt ud i den brede offentlighed.

Desværre har jeg ikke bemærket at nogen har formastet sig til at spørge, hvad i humlens navn placeringen af et jysk hospital har at gøre med finansloven – men den medfølgende motorvejsbetaling har jo heller ikke noget med noget at gøre, og er i hvert fald ikke noget Dansk Folkeparti har fået presset igennem. Så den sag er der så ikke så meget kød på.

Det er der så derimod på det seneste udspil fra Landsbytossepartiet. Helt ind i kæften på befolkningen vil de, tosserne. Ja, man fristet til at sige, langt ned i halsen!

Forslaget går kort fortalt ud på, at man vil indføre en minimumskvote for anvendelse af svinekød til ældre og børn i diverse institutioner og ældreboliger!? En af partiets jubel… eh byrådskandidater (Mikkel Dencker fra Hvidovre) har foreslået at kvoten skal ligge på 20% – i og for sig vældig pænt af ham, så får muslimer, jøder, vegetarer, veganere og yndere af sund kost da mad 80% af dagene – så ligefrem vælte om og decideret dø af sult er der vel ingen af dem der gør!

Imponerende, hvad DF vil gøre i deres hadske angreb på dem, de ikke bryder sig om. Kunne de med loven i hånden tvangsfordre muslimer med svinekød, altimens de rev såvel burka som skæg af dem og stænkede dem med vievand gjorde de det vel – dertil er vi så heldigvis ikke kommet endnu.

Vi er dog kommet dertil, hvor Hans Kristian Skibby fra Hedensted i et sjældent angreb af veltalenhed kan kan svare på spørgsmålet om hvorvidt svinekød er specielt sundt:

“Specielt sundt eller specielt usundt? Jeg er ikke kostekspert, men i Danmark har vi en tradition igennem mange, mange generationer, at her i landet kan vi godt spise flæskesteg og frikadeller”

Man kunne tilføje, at vi skam også i mange år havde den tradition, at håndhygiejne ikke var noget man gik specielt op i før man f.eks. forbandt sår og lignende (i det hele taget har manglende hygiejne været en traditionel del af det at være “dansk” op gennem historien) – bliver det mon det næste udspil fra landsbytosserne?

Posted in Dansk Folkeparti.

Tagged with , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.